Novinky společnosti
Domov / Zprávy / Novinky společnosti / Mezinárodní den žen budování ligy

Mezinárodní den žen budování ligy

Na jaře, období obnovy všech věcí, a na tento speciální svátek Den žen. Zhejiang Huachen Nonwovens Co., Ltd konala venkovní skupinová budova.

Asi v 10 hodin za slunečného dne se všichni přátelé sešli v selské hudbě. Naše parta hrála energické venkovní hry, šlapala na balony a zavazovala lidem oči, což nám dělalo radost. Hřejivý jásot stále zvonil. Na slunci jsme společně prožívali neomezenou radost a naplňovali nás energií a energií.

Dnešní oběd, společně jsme si pochutnali na výborném BBQ! Stůl je zaplněn pečeným masem, pečenými kuřecími křidélky, kebaby a různou zeleninou, vše voňavé a nutí lidi jíst víc! Jezte svůj žaludek plný štěstí!

Odpoledne jsme přijeli do Chaoshan Scenic Spot, abychom si užili krásu Tangmei a Songmei. Při procházkách po zahradě kvetou a krásné švestkové květy. Když se podívám blíže, nemohu si pomoci, abych byl ohromen jejich krásou, jako bych byl v pohádkové zemi. Švestkové květy v horách nutí lidi otálet a chtějí se zastavit a vychutnat si jejich krásu.

Obecně platí, že teambuilding je tentokrát stále velmi dobrý. Kvalita činnosti může odrážet soudržnost týmu. Pokud ano, pak je náš teambuilding dobrým příkladem. Celý tým je jednotnější a povznesenější, přátelství se prohlubuje a pracovní atmosféra je silnější.

*Respektujeme vaši důvěrnost a všechny informace jsou chráněny.